Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Taller "Desarmament i Noviolència" dins les Jornades Empremtes de Futur - Pere Ortega - Barcelona

Thursday 22 June 2017, 06:30pm
Hits : 1097

Cartell Jornades Empremptes de Futur POrtegaEl dijous 22 de juny a les 18:30 h, en el marc de les "2es Jornades de  mitjans de comunicaciço independents i moviments socials: Empremtes de Futur", Pere Ortega, investigador i president del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, participarà en la Taula Temàtica sobre "Desarmament i Noviolència". En la taula hi seran a més del Centre Delàs, Heritage for Peace, Cultura de Pau, Món Sense Guerres, Abolition 2000 i Ojos para la Paz.

Dia i hora: dijous 22 de juny de 2017 a les 18:30 hores

Lloc: Espai Calabria66 (carrer Calàbria, 66 Barcelona)

Sobre les Jornades:

Amb el títol "Empremtes de Futur" se celebraran el dia 22 de juny de 2017, a l’espai Calabria66, les Segones Jornades de mitjans de comunicació independents i moviments socials, organitzades per l'Agència de Premsa Internacional Pressenza, juntament amb altres organitzacions i col·lectius.

L'objectiu de les jornades és donar visibilitat a aquelles iniciatives i projectes que van conformant un nou model social, així com propiciar lligams entre les persones i col·lectius que les promouen.

Les jornades es desenvoluparan mitjançant taules temàtiques que comptaran amb participants de diversos moviments i organitzacions en les quals es presentaran breument els projectes en què estan treballant. S’intercanviarà sobre les dificultats del present i les aspiracions d'aquest futur que es desitja assolir.

Les diferents àrees temàtiques seran les següents: Mitjans de comunicació – No-violència i desarmament – Salut – Educació – Governabilitat – Economia – Habitatge i serveis – Sostenibilitat i medi ambient – Migracions.

A les 20.00 h, a l'Auditori, es posaran en comú les síntesis de les diferents taules i propostes conjuntes.

En el marc de les jornades es presentaran diversos projectes de comunicació, així com l'Informe Audiovisual #DDHHFronteraSur realitzat per Iridia, Novact i Fotomovimiento.

Consulta aquí el programa complet.

 

 

 

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org