Conferència sobre la crisi d'Ucraïna

 - - -
logo newsletter

Conferència sobre la crisi d'Ucraïna

(más abajo en castellano)

 

DelàsUcraïna

Juntament amb GEURASIA (Grup d'Estudis d'Europa i Eurasia) i el Centre de Treball i Documentacióel Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza el proper 20 de desembre una conferència on s'abordarà el conflicte d'Ucraïna des d'una perspectiva crítica, humanitària i antimilitarista, en la qual s'abordarà la re-militarització d'Europa de l'Est, l'impuls que ha suposat per a l'OTAN tota la qüestió d'Ucraïna o la tornada a la retòrica de la Guerra Freda a banda a banda.

En l'acte es presentarà el llibre Ucraïna. De la Revolució del Maidán a la Guerra del Donbass, amb la participació de part dels autors i de l'autora:

Rubén Ruiz. Doctor en Ciències Polítiques per la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). Investigador de Ciència Política i de l'Administració de la UNED i en el Departament de Política Internacional de la City University of London.

Javier Morales. Professor de Relacions Internacionals a la Universitat Europea de Madrid i autor del llibre "Rússia en la societat internacional: perspectives després de la tornada de Putin" (2012).

Ruth Ferrero. Professora de Ciència Política a la Universitat Complutense de Madrid i a la Universitat Carlos III.

Pablo González. Periodista freelance especialitzat eb l'espai post-soviètic.

Moderarà el debat Abel Riu, politòleg especialitzat en l'espai post-soviètic i membre del Centre Delás d'Estudis per la Pau.

Aquest llibre és probablement el més complet i exhaustiu sobre el tema que s'ha publicat en llengua castellana. A més, proporciona al lector totes les claus per entendre el desenvolupament de la crisi general a Ucraïna i de la guerra del Donbass, des de la Revolució del Maidán, l'any 2013, fins a la “congelació” del conflicte el 2015.

L'acte tindrà lloc el proper dimarts 20 de desembre a les 19.00 hores al Centre Cívic Pati Llimona, carrer Regomir 3, Barcelona.

Es recomana inscripció prèvia aquí

Esdeveniment en Facebook aquí

Per a més informació: info@centredelas.org

Amb el suport de:

Logo ajuntamentBcn 2tintes

 

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

 

Versión en castellano:

Conferencia sobre la crisis de Ucrania

DelàsUcraïna

Junto con GEURASIA (Grupo de Estudios de Europa y Eurasia) y el Centro de Trabajo y Documentaciónel Centro Delàs de Estudios por la Paz organiza el próximo 20 de diciembre una conferencia donde se abordará el conflicto de Ucrania desde una perspectiva crítica, humanitaria y antimilitarista, en la que se abordará la re-militarización de Europa del Este, el impulso que ha supuesto para la OTAN toda la cuestión de Ucrania o el retorno a la retórica de la Guerra Fría de banda a banda.

En el acto se presentará el libro Ucrania. De la Revolución del Maidán a la Guerra del Donbass, con la participación de parte de los autores y de la autora:

Rubén Ruiz. Doctor en Ciencias Políticas por la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). Investigador de Ciencia Política y de la Administración de la UNED y en el Departamento de Política Internacional de la City University of London.

Javier Morales. Profesor de Relaciones Internacionales en la Universidad Europea de Madrid y autor del libro "Rusia en la sociedad internacional: perspectivas tras el retorno de Putin" (2012).

Ruth Ferrero. Profesora de Ciencia Política en la Universidad Complutense de Madrid y en la Universidad Carlos III.

Pablo González. Periodista freelance especializado en el espacio post soviético.

Moderará el debate Abel Riu, politólogo especializado en el espacio post soviético y miembro del Centro Delás de Estudios por la Paz.

Este libro es probablemente el más completo y exhaustivo sobre el tema que se ha publicado en lengua castellana. Además, proporciona al lector todas las claves para entender el desarrollo de la crisis general en Ucrania y de la guerra del Donbass, desde la Revolución del Maidán, el año 2013, hasta la “congelación” del conflicto en el 2015.

El acto tendrá lugar el próximo martes 20 de diciembre a las 19.00 horas en el Centro Cívic Pati Llimona, calle Regomir 3, Barcelona.

Se recomienda inscripción previa aquí

Evento en Facebook aquí

Para más información: info@centredelas.org

Con el apoyo de:

Logo ajuntamentBcn 2tintes

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 

 - - -
No t'interessa?