Jornades "Desarmem les polítiques financeres. Com introduir les finances ètiques en les nostres institucions", 14/12 a Barcelona

 - - -
logo newsletter

14 de desembre - Pati Llimona

Jornades "Desarmem les polítiques financeres. Com introduir les finances ètiques en les nostres institucions"

(Más abajo en castellano)

El Centre Delàs i SETEM Catalunya organitzen al desembre les Jornades "Desarmem les polítiques financeres"

Les Jornades, que tindran lloc el 14 de desembre de 2017 a les 17:30 hores a Barcelona, comptaran amb reconeguts ponents experts en les finances ètiques i la banca armada, així com, amb responsables polítics de les àrees d'economia de diferents municipis. 

Sota el títol "Desarmem les polítiques financeres. Com introduir les finances ètiques en les nostres institucions?" les jornades giraran al voltant de  la problemàtica de la banca armada i els reptes de les finances ètiquesels obstacles de caràcter jurídic i tècnic i les possibilitats efectives per fer passos cap a unes finances ètiques amb més pes en el finançament de les administracions públiques, replicant bones pràctiques i establint recomanacions a escala municipal per tal de millorar la coherència de polítiques en l’àmbit financer en clau de cultura de pau.

Banner Programacio DesarmemFinances baixa

Inscriu-te emplenant el formulari d'inscripció aquí

Dia i hora: Dijous 14 de desembre de 2017 a les 17:30 hores

Lloc: Centre Cívic Patí Llimona, C. Regomir, 3 (Barcelona)

Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM Catalunya

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Version en castellano


El Centro Delàs y SETEM Catalunya organizan en diciembre las Jornadas "Desarmemos las políticas financieras"

Las Jornadas que tendrán lugar la tarde del 14 de diciembre de 2017 en Barcelona, contarán con reconocidos ponentes expertos en las finanzas éticas y la banca armada, así como, con responsables políticos de las áreas de economía de diferentes municipis. 

Bajo el título "Desarmemos las políticas financieras. ¿Cómo introducir las finanzas éticas en nuestras instituciones?", las jornadas girarán en torno a la problemática de la banca armada y los retos de las finanzas éticaslos obstáculos de carácter jurídico y técnico y  las posibilidades efectivas para dar pasos hacia unas finanzas éticas con más peso en la financiación de las administraciones públicas, replicando buenas prácticas y estableciendo recomendaciones a escala municipal para mejorar la coherencia de políticas en el ámbito financiero en clave de cultura de paz.

Banner Programacio DesarmemFinances baixa

Inscríbete rellenando el formulario de inscripción aquí

Día y hora: Jueves 14 de diciembre de 2017 a las 17:30 horas

Lugar: Centro Cívico Pati Llimona, C. Regomir, 3 (Barcelona)

Organiza: Centro Delàs de Estudios por la Paz y SETEM Catalunya

Con el apoyo de: Ajuntament de Barcelona

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?