Petició d'accions per denunciar les inversions en armes a la junta d'accionistes 2018 del BBVA

 - - -
logo newsletter

Petició d'accions per denunciar les inversions en armes a la junta d'accionistes 2018 del BBVA

(más abajo en castellano)

Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem en la junta general d'accionistes del BBVA que enguany serà el 16 de març de 2018, per denunciar les seves polítiques d'inversions en empreses d'armament.

El BBVA segueix sent l'entitat bancària espanyola que més finança la indústria d'armament amb un valor de 2.757.063.000,11 € entre 2011 i 2016.

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Si com a accionista del BBVA no aprova la seva política d'inversions en la indústria armamentísticapot cedir-nos les seves accions perquè intervinguem també en el seu nom.

Per cedir-nos el seu vot, ens ha de reenviar la delegació de vot signada per vostè, que haurà rebut del banc amb la carta de convocatòria a la junta, però sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara no sabem quina persona de la campanya Banca armada estarà present a cada junta d’accionistes.

En el cas de no haver rebut la convocatòria a la junta d’accionistes, la pot demanar en qualsevol sucursal de BBVA, o per correu electrònic a: accionistas@bbva.com

Un cop signada, ha d'enviar la delegació de vot per correu postal abans del dimarts 07/03/2018 a l'adreça següent:

SETEM Catalunya - C/Bisbe Laguarda, 4 - 08001 Barcelona

info@bancaarmada.org

vots2018 BBVA 1

Per a qualsevol dubte, pots escriure a delegacio-vots@bancaarmada.org o trucar al 93 441 53 35

#NoBancaArmada

logobanca

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano:

Petición de acciones para denunciar las inversiones en armas en la junta de accionistas 2018 del BBVA

Un año más, las entidades involucradas en la campaña Banca Armada participaremos en la junta general de accionistas del BBVA que este año será el 16 de marzo de 2018, para denunciar sus políticas de inversiones en empresas de armamento.

El BBVA sigue siendo la entidad bancaria española que más financia la industria de armamento con un valor de 2.757.063.000,11 € entre 2011 y 2016.

Nuestro objetivo es explicar ante los accionistas de la entidad financiera y los medios algunas de las consecuencias que implican sus inversiones a la industria de armamento y contribuir a la concienciación de toda la sociedad.

Si como accionista del BBVA no aprueba su política de inversiones en la industria armamentística, puede cedernos sus acciones para que intervengamos también en su nombre.

Para cedernos su voto, nos tiene que reenviar la delegación de voto firmada por usted, que habrá recibido del banco con la carta de convocatoria a la junta, pero sin llenar el nombre de la persona que asistirá, puesto que todavía no sabemos qué persona de la campaña Banca Armada estará presente en cada junta de accionistas.

En el caso de no haber recibido la convocatoria a la junta de accionistas, la puede pedir en cualquier sucursal de BBVA, o por correo electrónico a: accionistas@bbva.com

Una vez firmada, tiene que enviar la delegación de voto por correo postal antes del martes 07/03/2018 a la siguiente dirección:

SETEM Catalunya - C/Bisbe Laguarda, 4 - 08001 Barcelona

info@bancaarmada.org

votos2018 CAST BBVA

Para cualquier duda, puede escribir a delegacio-vots@bancaarmada.org o llamar al 93 441 53 35.

#NoBancaArmada

logobanca

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 

 facebooktwitter

Hazte socio o colaborador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?