Conferència "Raons per dir no a la guerra"

 - - -
logo newsletter

Conferència "Raons per dir no a la guerra" (17 de desembre)

(más abajo en castellano)

ImatgeRaonsNoguerra

Us escrivim per informar-vos de la conferència "Raons per dir no a la guerra" del proper 17 de desembre a les 19:00, que hem decidit organitzar en plena ofensiva bel·licista dels governs europeus per afirmar que la guerra no és una política justa ni eficaç a l'hora de proporcionar seguretat (ans al contrari, només contribueix a la desestabilització política dels territoris on colpeja).

Ponents:

  • Arcadi Oliveres (Universitat Internacional per la Pau): Terror, guerra i inseguretat: quines responsabilitats tenim a Occident?
  • José Luis Gordillo (Plataforma Aturem la Guerra): A qui beneficia aquesta "guerra contra el terror"?
  • Alejandro Pozo (Centre Delàs d'Estudis per la Pau): Què és l'ISIS, què fa i què pretén el terrorisme gihadista?
  • Montse Cervera (Dones per dones): Què hem de fer per tenir més seguretat ara i en el futur? Què podem fer des de la societat civil?

 Lloc: LaFede.cat (C/ Tàpies 1-3, Barcelona)

Versión en castellano:

ImatgeRaonsNoguerra

Os escribimos para informaros de la conferència "Razones para decir no a la guerra" del próximo 17 de diciembre a las 19:00, que hemos decidido organizar en plena ofensiva belicista de los gobiernos europeos para afirmar que la guerra no es una política justa ni eficaz para proporcionar seguridad (al contrario, solamente contribuye a la desestabilización política de los territorios donde golpea).

Ponentes:

  • Arcadi Oliveres (Universitat Internacional per la Pau): Terror, guerra e inseguridad: ¿qué responsabilidades tenemos en Occidente?
  • José Luis Gordillo (Plataforma Aturem la Guerra): ¿A quién beneficia esta "guerra contra el terror"?
  • Alejandro Pozo (Centre Delàs d'Estudis per la Pau): ¿Qué es el ISIS, qué hace y qué pretende el terrorismo yihadista?
  • Montse Cervera (Dones per dones): ¿Qué debemos hacer para tener más seguridad ahora y en el futuro? ¿Qué podemos hacer desde la sociedad civil?

Lugar: LaFede.cat (C/ Tàpies 1-3, Barcelona)

 - - -
No t'interessa?