JUSTÍCIA I PAU i el CENTRE DELÀS Participen en el FÒRUM SOCIAL MUNDIAL 2009 (Belém, Brasil)

Written by Centre Delàs on . Posted in General

Entre els propers 27 de gener i 1 de febrer de 2009 tindrà lloc el VIIIè Fòrum Social Mundial a la ciutat de Belém, a Brasil. En aquesta edició una delegació de Justícia i Pau i del Centre d'Estudis per la Pau J.M. Delàs formada per 8 membres: Arcadi Oliveres, Tica Font, Pere Ortega, Francesc Benítez, Josep Mª Fisa, Eulàlia Reguant, Alejandro Pozo i Jordi Calvo participarà en Seminaris del Fòrum.

Justícia i Pau ha organitzat dins del FSM, conjuntament amb altres entitats, diferents seminairs de treball (els quals relacionem a continuació) vinculats amb els nostres àmbits d'actuació. Així mateix, la delegació de l'entitat té previst participar en altres activitats del FSM sobre aquetes i altres temàtiques.

Justícia i Pau ha participat activament en les diverses edicions dels FSM des de l'any 2004.

29/01/2009, 15:30h: “Trobada de Comissions de Justícia i Pau del món participants al FSM”  organitza: Justícia i Pau

29/01/2009, 08:30h: "Desmantelando el Poder de las Transnacionales: experiencias y estrategias de los pueblos de América Latina y Europa" organitza: Justícia i Pau, SETEM, OMAL-Observatorio de las Multinacionales de America Latina i Enlazando Alternativas. Amb Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau.

30/01/2009, 12:00h: "Asamblea Campaña anti-OTAN" organitza: Justícia i Pau,  Le Movement de la Paix,  INES,  IALANA, International Peace Bureau, Global  Peace and Justice Coalition from Turkey i Stop the War Greece. Amb Jordi Calvo, tècnic del Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs de Justícia i Pau.

31/01/2009, 15:30h:  "La remilitarización de América Latina" organitza: Justícia i Pau i Coordinación Latinoamericana del SERPAJ. Amb Tica Font i Pere Ortega, vicepresidenta de Justícia i Pau i ambdós membres del Centre Delàs.

Us mantindrem informats amb cròniques des de Belém.

Més informació a: www.justiciaipau.org · 93 317 61 77 · This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.