[Recordatori] [Dijous] Conferència "Raons per dir no a la guerra"

 - - -
logo newsletter

 

Recordatori conferència "Raons per dir no a la guerra" (Dijous)

(más abajo en castellano)

ImatgeRaonsNoguerra

Us volem recordar la celebració de la conferència "Raons per dir no a la guerra", que tindrà lloc aquest dijous al local de LaFede.cat (19:00). L'hem decidit organitzar en un context polític saturat pels discursos favorables a una hipotètica intervenció militar per part de diferents governs occidentals a l'Orient Mitjà, i amb la intenció de donar a conèixer alternatives a les polítiques bel·licistes.

Ponents:

  • Arcadi Oliveres (Universitat Internacional per la Pau): Terror, guerra i inseguretat: quines responsabilitats tenim a Occident?
  • José Luis Gordillo (Plataforma Aturem la Guerra): A qui beneficia aquesta "guerra contra el terror"?
  • Alejandro Pozo (Centre Delàs d'Estudis per la Pau): Què és l'ISIS, què fa i què pretén el terrorisme gihadista?
  • Montse Cervera (Dones per dones): Què hem de fer per tenir més seguretat ara i en el futur? Què podem fer des de la societat civil?

Lloc: LaFede.cat (C/ Tàpies 1-3, Barcelona - Metro Paral·lel [L3]).

Versión en castellano:

ImatgeRaonsNoguerra

Queremos recordaros la celebración de la conferencia "Razones para decir no a la guerra", que tendrá lugar este jueves en el local de LaFede.cat (19:00). Hemos decidido organizar dicho acto en un contexto político saturado por los discursos favorables a una hipotética intervención militar por parte de diferentes gobiernos occidentales en Oriente Medio, y con la intención de dar a conocer alternativas a las políticas belicistas.

Ponentes:

  • Arcadi Oliveres (Universitat Internacional per la Pau): Terror, guerra e inseguridad: ¿qué responsabilidades tenemos en Occidente?
  • José Luis Gordillo (Plataforma Aturem la Guerra): ¿A quién beneficia esta "guerra contra el terror"?
  • Alejandro Pozo (Centre Delàs d'Estudis per la Pau): ¿Qué es el ISIS, qué hace y qué pretende el terrorismo yihadista?
  • Montse Cervera (Dones per dones): ¿Qué debemos hacer para tener más seguridad ahora y en el futuro? ¿Qué podemos hacer desde la sociedad civil?

Lugar: LaFede.cat (C/ Tàpies 1-3, Barcelona - Metro Paral·lel [L3]).

 - - -
No t'interessa?