Últimos días para participar en el verkami "Voces contra la banca armada"

 - - -
logo newsletter

Queden 6 dies per finalitzar el verkami: t'animes a col·laborar-hi?

Quedan 6 días para finalizar el verkami: ¿te animas a colaborar?

(Más abajo en castellano)


En primer lloc, volem donar les gràcies a totes les persones que ja heu fet la vostra aportació a la campanya de micromecenatge que busca finançament per dir #NoAlabancaArmada

Amb els diners recaptats fins ara podrem cobrir les despeses vinculades a la participació de dos activistes a cada Junta d’Accionistes dels principals bancs de l’Estat (BBVA, Banco Santander, Caixabank i Banc Sabadell).

Tot i així, volem que la nostra veu arribi lluny i tenim pensat editar materials divulgatius per conscienciar la ciutadania sobre la problemàtica de les inversions en armes: si aconseguim els 5000 euros, podrem fer un vídeo-denúncia de sensibilització!

Qualsevol aportació, per petita que sigui,  ajudarà a seguir denunciant als que es beneficien del negoci de la guerra i avançar cap a una societat desarmada en la qual els drets humans i el respecte del medi ambient prevalguin sobre els interessos econòmics i polítics.
 

Moltes gràcies en nom de totes les entitats de la campanya Banca Armada:
Centre Delàs, ODG, RETS, Justícia i Pau i Federación SETEM.Quedan 6 días para finalizar el verkami: ¿te animas a colaborar?

En primer lugar, queremos dar las gracias a todas aquellas personas que ya habéis hecho vuestra aportación a la campaña de micromecenazgo para conseguir financiación y decir #NoAlabancaArmada

Con el dinero recaudado hasta ahora podremos cubrir los gastos vinculados a la participación de dos activistas en cada Junta de Accionistas de los principales banco del Estado  (BBVA, Banco Santander, Caixabank y Banc Sabadell).

Aun así, queremos que nuestra voz llegue lejos y tenemos pensado editar materiales divulgativos para concienciar a la ciudadanía sobre la problemática de las inversiones en armas: ¡si conseguimos 5000 euros, podremos hacer un vídeo-denuncia de sensibilización!

Cualquier aportación, por pequeña que sea, nos ayudará a seguir desenmascarando y denunciando a los que se benefician del negocio de la guerra y avanzar hacia una sociedad desarmada y una cultura de paz en la cual los derechos humanos y el respeto del medio ambiente prevalezcan sobre los intereses económicos y políticos.

Muchas gracias en nombre de todas les entidades de la campaña Banca Armada:
Centre Delàs, ODG, RETS, Justícia i Pau y Federación SETEM.

 - - -
No t'interessa?