Propostes electorals de pau i seguretat

 - - -
logo newsletter

Per les eleccions generals del 26 de juny del 2016, informa’t: propostes electorals de pau i seguretat.

(Más abajo en castellano)

Després d’haver analitzat els programes electorals dels principals partits polítics d’Espanya; volem més precisions per part d’aquests partits sobre les seves polítiques de pau, seguretat i Defensa

El Centre Delàs ha el•laborat una taula comparativa de les propostes dels programes electorals en termes de pau, seguretat i defensa. Aquesta s’ha realitzat després que els partits hagin actualitzat les seves propostes per a aquestes properes eleccions i de que, el Centre Delàs, els hi vagi preguntar concretament per elles sense obtenir-ne cap resposta.

L’actual taula comparativa es mostra a continuació per a que tinguem en compte, a banda d'altres aspectes, quin futur en termes de seguretat i pau ens espera segons la nostra decisió.

2727 elecciones

 

Per a accedir a la informació dels programes previs, fes clic aquí.

 

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

 

Información en castellano:

 

 Para las elecciones generales del 26 de junio del 2016, infórmate: posibles electorales de paz y seguridad.

Después de haber analizado los programas electorales de los principales partidos políticos de España; queremos más precisiones por parte de estos partidos sobre sus políticas de paz, seguridad y Defensa.

El Centro Delàs ha elaborado una tabla comparativa de las propuestas de los programas electorales en términos de paz, seguridad y defensa. Esta se ha realizado después de que los partidos hayan actualizado sus propuestas para estas próximas elecciones y de que, el Centro Delàs, les preguntara concretamente por ellas sin obtener ninguna respuesta.

La actual tabla comparativa se muestra a continuación para que tengamos en cuenta, además de otros aspectos, qué futuro en términos de seguridad y paz nos espera según nuestra decisión.

2727 elecciones 

Para acceder a la información sobre los programas previos haz clic aquí.

 

 

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?