Petició d'accions per denunciar les inversions en armes a les juntes d'accionistes de la Banca Armada

 - - -
logo newsletter

Petició d'accions per denunciar les inversions en armes a les juntes d'accionistes de la Banca Armada

(Más abajo en castellano)

Junta Caixabank Ainhoa

Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada  participarem a les juntes generals d'accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i Bankiaper denunciar les seves polítiques d'inversions en empreses d'armament.

Des del Centre Delàs d'Estudis per la Pau tornem a engegar la campanya conjuntament amb SETEMJustícia i Pau, l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG)FETS-Finançament Ètic i SolidariCol·lectiu RETs i Alternativa Antimilitarista -MOC (Movimiento de Objeción de Conciencia).

Per poder participar a les juntes, ens és imprescindible comptar amb les delegacions de vot de les accionistes.

Què volem?

L’objectiu de la campanya és explicar davant els accionistes de l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Quan?

Les juntes d'accionistes tindran lloc entre els mesos de febrer i d'abril del 2018. Properament confirmarem les dates exactes.

Com pots col·laborar-hi?

Si com a accionista d'una d'aquestes entitats no aproves la seva política d'inversions en la indústria armamentista, pot cedir-nos les teves accions perquè intervinguem també en el teu nom.

Segueix aquest enllaç per saber com pots fer la delegació dels teus vots.

Per a qualsevol dubte, pots escriure a delegacio-vots@bancaarmada.org o trucar al 93.441.53.35 

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Version en castellano


Petición de acciones para denunciar la inversión en armas en las juntas de accionistas de la Banca Armada

Junta Caixabank Ainhoa

Un año más, las entidades involucradas en la campaña Banca Armada participaremos en las juntas generales de accionistas de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banco Sabadell y Bankia, para denunciar sus políticas de inversiones en empresas de armamento.

Desde el Centro Delàs de Estudios por la Paz volvemos a poner en marcha la campaña conjuntamente con SETEMJustícia i Pau, el Observatorio de la Deuda en la Globalización (ODG)FETS-Financiación Ética y SolidariaColectivo RETs y Alternativa Antimilitarista -MOC (Movimiento de Objeción de Conciencia).

Para poder participar en las juntas, nos es imprescindible contar con las delegaciones de voto de las accionistas.

¿Qué queremos?

El objetivo de la campaña es explicar ante los accionistas de la entidad financiera y los medios, algunas de las consecuencias que implican sus inversiones en la industria de armamento y contribuir a la concienciación de toda la sociedad.

¿Cuándo?

Las juntas de accionistas tendrán lugar entre los meses de febrero y de abril de 2018. Próximamente confirmaremos las fechas exactas.

¿Cómo puedes colaborar?

Si como accionista de una de estas entidades no apruebas su política de inversiones en la industria armamentista, puede cedernos tus acciones para que intervengamos también en tu nombre.

Sigue este enlace para saber cómo puedes hacer la delegación de tus votos.

Para cualquier duda, puedes escribir a delegacio-vots@bancaarmada.org o llamar al 93.441.53.35

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?