Noves dades sobre el finançament de les entitats financeres a la indústria armamentista

 - - -

logo newsletter

Noves dades sobre el finançament de les entitats financeres a la indústria armamentista

(Más abajo en castellano)

Nova actualització incorporant noves entitats financeres internacionals a la Base de dades sobre Banca Armada elaborada pel Centre Delàs

L'actualització d'aquesta eina online permet consultar dades relatives al finançament d’empreses d’armes entre 2011 i 2016 per part de més de 500 entitats financeres identificades com a Banca Armada, entre les quals es troben els principals bancs espanyols i estrangers, grans empreses asseguradores i algunes empreses i institucions públiques.

Banner XXSS BdDIntl BancaArmada CAT

El suport financer és clau perquè les empreses d'armes i altres amb pràctiques rebutjades per la societat puguin aconseguir els seus objectius econòmics. És a dir, sense suport financer aquestes empreses es veurien obligades a produir menys armes, a emprendre menys projectes contaminants i altres pràctiques, tal com hem denunciat en el marc de la campanya Banca Armada.

Explora-ho aquí.

Publicat l'informe Don't bank on the bomb 2018: un informe global sobre el finançament dels productors d'armes nuclears

L'informe Don’t Bank on the Bomb 2018, que analitza el finançament per part de les entitats financeres mundials als productors d'armes nuclears amb dades fins al 2017, indentifica un augment massiu de les inversions en la indústria productora d'armes nuclears (81.000 milions de $), 329 entitats financeres que es beneficien de la nova cursa armamentitsta nuclear

Spanish HallOfShame preview

Segons l'informe específic sobre Espanya, actualment en les institucions financeres espanyoles involucrades en el finançament d'empreses productores d'armes nuclears són: BBVA, Banc Santander, Banc Sabadell, Inversions Mobiliarias Advalor, Magallanes i Societat Estatal de Participacions Industrials.

Pot descarregar l'informe complet en anglès aquí.

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano


Nueva actualización que incorpora nuevas entidades financieras internacionales en la Base de datos sobre Banca Armada elaborada por el Centro Delàs

La actualización de esta herramienta online permite consultar datos relativos a la financiación de empresas de armas entre 2011 y 2016 por parte de más de 500 entidades financieras identificadas como Banca Armada, entre las cuales se encuentran los principales bancos españoles y extranjeros, grandes empresas aseguradoras y algunas empresas e instituciones públicas.

Banner XXSS BdDIntl BancaArmada CASTEl apoyo financiero es clave para que las empresas de armas y otras con prácticas rechazadas por la sociedad puedan conseguir sus objetivos económicos. Es decir, sin apoyo financiero estas empresas se verían obligadas a producir menos armas, a emprender menos proyectos contaminantes y otras prácticas, tal como denunciamos en la campaña Banca Armada.

Explóralo aquí.

Don't bank on the bomb: un informe global sobre el financiamiento de los productores de armas nucleares, publicó su última versión

El informe Don’t Bank on the Bomb 2018, que analiza la financiación por parte de las entidades financieras mundiales a los productores de armas nucleares con datos hasta el 2017, identifica un aumento masivo de las inversiones en la industria productora de armas nucleares (81.000 millones de $), por parte de 329 entitades financieras que se benefician de la nueva carrera armamentista nuclear.

Spanish HallOfShame preview

Según el informe específico sobre España, actualmente en las instituciones financieras españolas involucradas en la financiación de empresas productoras de armas nucleares son: BBVA, Banco Santander, Banc Sabadell, Inversiones Mobiliarias Advalor, Magallanes y Sociedad Estatal de Participaciones Industriales. 

Puede descargar el informe completo en inglés aquí.

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?