Jornades del Centre Delàs i l'ECP el dimecres 16 de maig: "Qui arma els conflictes i les guerres?"

 - - -
logo newsletter

Jornades del Centre Delàs i l'ECP

Jornades "Qui arma els conflictes i les guerres? Responsabilitats d’Europa i mecanismes de control"

(més a baix, versió en castellà)

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau i l'Escola de Cultura de Pau de la UAB, organitzen les jornades "Qui arma els conflictes i les guerres? Responsabilitats d’Europa i mecanismes de control", que tindran lloc la tarda del dimecres 16 de maig, de 17h a 21h, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i RRII de Blanquerna a Barcelona. 

En quins conflictes i guerres acaben les armes europees? Com es controla que les armes exportades no acabin en mans dels actors d'un conflicte? Com es poden millorar i augmentar aquests controls?

Les jornades comptaran amb reconeguts ponents d'entitats de prestigi i referència europea i mundial com el SIPRI, Safer World, Pax o Conflict Armament Research (CAR), experts/es en exportacions i en rastreig d'armes en conflictes, per reflexionar sobre quina és la realitat del comerç d'armes europees a països en situació de conflicte armat i guerra. Es tractaran, doncs, qüestions com la legislació vigent i els mecanismes de control de les exportacions d'armes europees, així com els incompliments que estan tenint lloc, motivant que l'armament europeu acabi en mans dels actors dels conflictes que assolen regions com l'Orient mitjà o Àfrica.
 
Enacara us podeu inscriure a les Jornades omplint el formulari d'inscripció aquí.
 
Dia i hora: dimecres 16 de maig de 17 a 21h.
Lloc: Auditori de la Facultat de Comunicació i RRII de Blanquerna
Organitzen: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i Escola de Cultura de Pau
Amb el suport de: Diputació de Barcelona
Més informació aquí.

Cartell Jornades ComerçArmes ECP

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada.

fes-te soci

Versión en castellano


Jornadas "¿Quién arma los conflictos y las guerras? Responsabilidades de Europa y mecanismos de control"

El Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Escola de Cultura de Pau de la UAB, organizan las jornadas "¿Quién arma los conflictos y las guerras? Responsabilidades de Europa y mecanismos de control", que tendrán lugar la tarde del 16 de mayo de 2018 de 17h a 21h en el Auditorio de la Facultad de Comunicación y RRII de Blanquerna en Barcelona.

En qué conflictos y guerras acaban las armas europeas? Cómo se controla que las armas exportadas no terminen en manos de los actores de un conflicto? Cómo se pueden mejorar y aumentar estos controles?

Las jornadas contarán con reconocidos ponentes de entidades de prestigio y referencia europea y mundial como el SIPRI, Safer World, Pax o Conflict Armament Research (CAR), expertos/as en exportaciones y en rastreo de armas en conflictos, para reflexionar sobre cuál es la realidad del comercio de armas europeas a países en situación de conflicto armado y guerra. Se tratarán, pues, cuestiones como la legislación vigente y los mecanismos de control de las exportaciones de armas europeas, así como los incumplimientos que están teniendo lugar, motivando que el armamento europeo acabe en manos de los actores de los conflictos que asolan regiones como Oriente Medio o África.

Podéis inscribiros a las Jornadas rellenando el formulario de inscripción aquí.

Día y hora: miércoles 16 de mayo de 17 a 21h.
Lugar: Auditorio de la Facultad de Comunicación y RRII de Blanquerna
Organizan: Centro Delàs de Estudios por la Paz y Escola de Cultura de Pau
Con el apoyo de: Diputació de Barcelona
Más información aquí.

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -