El 25 d'abril comença el Cicle de Diàlegs sobre Pau i Seguretat Humana reflexionant sobre migracions i fronteres amb Pro Activa OpenArms i CEAR

 - - -
logo newsletter

Cicle de diàlegs

Comença el Cicle de Diàlegs sobre Pau i Seguretat Humana reflexionant sobre migracions i fronteres

(més a baix, versió en castellà)

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau, organitzem una sèrie de diàlegs oberts per reflexionar sobre com construir polítiques de seguretat i defensa alternatives basades en la cultura de pau i el concepte de seguretat humana.

El 25 d'abril de 19h a 21h a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna, es realitzarà el primer d'aquest cicle de diàlegs sota el títol "La Mediterrània: mar comú, frontera invisible" per abordar la qüestió de com encarar els fluxos migratoris a la mediterrània a través de polítiques desmilitaritzades i basades en la cultura de pau. L'acte compatarà amb la participació d'Oscar Camps (activista i director de Proactiva Open Arms)Miguel Pajares (director de CEAR Catalunya), i la moderació d'Arantza Dìez (periodista i co-directora del documental "To Kyma").

Cartell DialegPauSeguretat Camps Pajares DEF

Dia i hora: dimecres 25 d'abril de 2018 a les 19:00 hores

Lloc: Auditori Blanquerna (carrer Valldonzella, 12 08001 Barcelona)

Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau

Amb el suport de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano


Comienza el ciclo de Diálogos sobre Paz y Seguridad Humana reflexionando sobre migraciones y fronteras

El Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional de la Pau, organizan una serie de diálogos abiertos para reflexionar sobre cómo construir políticas de seguridad y defensa alternativas basadas en la cultura de paz y la seguridad humana.

El 25 de abril de 19h a 21h en el Auditorio de la Facultad de Comunicación y Relaciones Internacionales de Blanquerna, se realizará el primero de esta serie de diálogos, "La Mediterránea: mar común, frontera invisible", para abordar la cuestión de cómo encarar los flujos migratorios en la mediterránea a través de políticas desmilitarizadas y basadas en la cultura de paz. El acto contará con la participación de Oscar Camps (activista y director de Proactiva Open Arms) y Miguel Pajares (director de CEAR Cataluña), y con la moderación de Arantza Dìez (periodista y co-directora del documental "To Kyma").

Cartell DialegPauSeguretat Camps Pajares DEF

Día y hora: miércoles 25 de abril de 2018 a las 19:00 horas

Lugar: Auditorio Blanquerna, (carrer Valldonzella, 12 08001 Barcelona)

Organiza: Centre Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional de la Pau

Con el apoyo de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -