Ja tenim aquí les Jornades del Centre Delàs i l'ECP del 16 de maig "Qui arma els conflictes i les guerres? Responsabilitats d’Europa i mecanismes de control"

 - - -
logo newsletter

Jornades del Centre Delàs i l'ECP

Jornades "Qui arma els conflictes i les guerres? Responsabilitats d’Europa i mecanismes de control"

(més a baix, versió en castellà)

En quins conflictes i guerres acaben les armes europees? Com es controla que les armes exportades no acabin en mans dels actors d'un conflicte? Com es poden millorar i augmentar aquests controls? El Centre Delàs d'Estudis per la Pau i l'Escola de Cultura de Pau de la UAB, organitzen les jornades "Qui arma els conflictes i les guerres? Responsabilitats d’Europa i mecanismes de control", que tindran lloc la tarda del dimecres 16 de maig, de 17h a 21h, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i RRII de Blanquerna a Barcelona. 

Les jornades comptaran amb reconeguts ponents d'entitats de prestigi i referència europea i mundial com el SIPRI, Safer World, Pax o Conflict Armament Research (CAR), experts/es en exportacions i en rastreig d'armes en conflictes.
 
Encara sou a temps de fer la inscripció a les Jornades omplint el formulari d'inscripció aquí.
 
Dia i hora: dimecres 16 de maig de 17 a 21h.
Lloc: Auditori de la Facultat de Comunicació i RRII de Blanquerna
Organitzen: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i Escola de Cultura de Pau
Amb el suport de: Diputació de Barcelona
Més informació aquí.

cartel jorn qui arma 1200x630 fb

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada.

fes-te soci

Versión en castellano


Jornadas "¿Quién arma los conflictos y las guerras? Responsabilidades de Europa y mecanismos de control"

En qué conflictos y guerras acaban las armas europeas? Cómo se controla que las armas exportadas no terminen en manos de los actores de un conflicto? Cómo se pueden mejorar y aumentar estos controles? El Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Escola de Cultura de Pau de la UAB, organizan las jornadas "¿Quién arma los conflictos y las guerras? Responsabilidades de Europa y mecanismos de control", que tendrán lugar la tarde del 16 de mayo de 2018 de 17h a 21h en el Auditorio de la Facultad de Comunicación y RRII de Blanquerna en Barcelona.

Las jornadas contarán con reconocidos ponentes de entidades de prestigio y referencia europea y mundial como el SIPRI, Safer World, Pax o Conflict Armament Research (CAR), expertos/as en exportaciones y en rastreo de armas en conflictos.

Aún estáis a tiempo de inscribiros a las Jornadas rellenando el formulario de inscripción aquí.

Día y hora: miércoles 16 de mayo de 17 a 21h.
Lugar: Auditorio de la Facultad de Comunicación y RRII de Blanquerna
Organizan: Centro Delàs de Estudios por la Paz y Escola de Cultura de Pau
Con el apoyo de: Diputació de Barcelona
Más información aquí.
 

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -