El Centre Delàs i la Unipau conviden a repensar els models de seguretat i defensa el 16/11 en el Congrés Internacional "Una altra seguerat és possible"

 - - -
logo newsletter

Divendres 16 de novembre al CCCB

Congrés "Una altra seguretat és possible. Repensant les polítiques de seguretat i defensa en l'àmbit global i local des de la cultura de pau”

(més a baix, versió en castellà)

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau organitzen el Congrés Internacional “Una altra seguretat és possible. Repensant les polítiques de seguretat i defensa en l'àmbit global i local des de la cultura de pau”, que tindrà lloc el divendres 16 de novembre de 2018 de 10h a 14h i de 16 a 20h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Quines són les alternatives al model de seguretat actual? Quines propostes polítiques de pau i seguretat s'estan construint a nivell local i global? Quin model de seguretat han d'impulsar les institucions per avançar cap al model de seguretat humana? Són algunes de les grans qüestions sobre models de seguretat que abordarà el Congrés que comptarà amb diversitat d'acadèmiques, pensadores i figures institucionals de l'entorn de les relacions internacionals, la cultura de pau i de la transformació social.

L'acte és obert a tots els públics però es demana formalitzar una inscripció prèvia que pots fer en aquest enllaç. 

Dia i hora: Divendres 16 de novembre de 2018 de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB (carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona)

Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau

Més informació i programa complet: https://bit.ly/2Ek4yyQ

Esdeveniment a Facebook en aquest enllaç.

Amb el suport de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i Diputació de Barcelona.

seguretat cccb xxss 1024x512 0410

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada.

fes-te soci

Versión en castellano


Congreso Internacional "Otra seguridad es posible. Repensando las políticas de seguridad y defensa en el ámbito global y local desde la cultura de paz"

El Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional de la Pau organizan el Congreso Internacional “Otra seguridad es posible. Repensando las políticas de seguridad y defensa en el ámbito global y local desde la cultura de paz”, que tendrá lugar el viernes 16 de noviembre de 2018 de 10h a 14h y de 16 a 20h en el Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB).

¿Cuáles son las alternativas al modelo de seguridad actual? ¿Qué propuestas políticas de paz y seguridad se están construyendo a nivel local y global? ¿Qué modelo de seguridad tienen que impulsar las instituciones para avanzar hacia el modelo de seguridad humana? Son algunas de las grandes cuestiones sobre modelos de seguridad que abordará el Congreso que contará con diversidad de académicas, pensadoras y figuras institucionales del ámbito de las relaciones internacionales, la cultura de paz y la transformación social.

El acto es abierto a todos los públicos pero se invita a formalizar una inscripción previa que puedes hacer en este enlace.

Día y hora: Viernes 16 de noviembre de 2018 de 10:00 a 14:00 y de 16:00 a 20:00 horas

Lugar: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB (carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona)

Organiza: Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional de la Pau

Más información y programa completo: https://bit.ly/2P6d34s

Evento en Facebook en este enlace.

Con el apoyo de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) y Diputació de Barcelona

seguretat cccb xxss 1024x512 0410

 

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -

No t'interessa?