Oferta de feina - El Centre Delàs d'Estudis per la Pau ofereix la plaça de tècnic/a de gestió administrativa, comptable, financera i de sòcies

 - - -
logo newsletter

Oferta de feina

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau ofereix una plaça de tècnic/a de gestió administrativa, comptable, financera i de sòcies

(més a baix, versió en castellà)

oferta2

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau és una entitat independent dedicada a l’anàlisi de la pau, seguretat, defensa i armamentisme. Combina el treball d’estudi i publicació amb la difusió i mobilització social al voltant dels efectes negatius del militarisme i la proliferació d’armes. Presta especial atenció a les polítiques de seguretat i defensa, les exportacions d’armes, el finançament de la indústria militar, els pressupostos i despeses militars, el funcionament de les forces armades, la indústria militar, la Recerca i Desenvolupament (R+D) militars i les operacions militars a l’exterior, i en un sentit més ampli a la Cultura de Pau.

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau requereix la figura d’un/a Tècnic/a de gestió administrativa, comptable, financera i de socies per incorporar-se a l'equip de l'entitat a jornada completa per treballar en les oficines del Centre al carrer Erasme de Janer de Barcelona. 

Les persones interessades poden consultar la convocatòria completa de l'oferta en aquest enllaç i han d’enviar carta de motivació i CV fins el 16 de desembre de 2018 a les 23:59 minuts a info@centredelas.org indicant la referència de la convocatòria: "Ref: Oferta Feina Tècnic/a Gestió Admin 2018"

Per a més informació:

http://www.centredelas.org/ca/col-labora/treballa-amb-nosaltres

info@centredelas.org

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano


El Centro Delàs de Estudios por la Paz ofrece una plaza de técnic/o de gestión administrativa, contable, financiera y de socias

El Centro Delàs de Estudios por la Paz es una entidad independiente dedicada al análisis de la paz, seguridad, defensa y armamentismo. Combina el trabajo de estudio y publicación con la difusión y movilización social alrededor de los efectos negativos del militarismo y la proliferación de armas. Presta especial atención a las políticas de seguridad y defensa, las exportaciones de armas, la financiación de la industria militar, los presupuestos y gastos militares, el funcionamiento de las fuerzas armadas, la industria militar, la Investigación y Desarrollo (I+D) militares y las operaciones militares al exterior, y en un sentido más amplio a la Cultura de Paz.

El Centro Delàs de Estudios por la Paz requiere la figura de un/a técnico/a de gestión administrativa, contable, financiera y de socias para incorporarse al equipo de la entidad a jornada completa para trabajar en las oficinas del Centro en la calle Erasme de Janer de Barcelona.

Las personas interesadas pueden consultar la convocatoria completa de la oferta en este enlace y tienen que enviar carta de motivación y CV hasta el 16 de diciembre de 2018 a las 23:59 minutos a info@centredelas.org indicando la referencia de la convocatoria: "Ref: Oferta Feina Tècnic/a Gestió Admin 2018"

Para más información:

http://www.centredelas.org/es/colabora/trabaja-con-nosotros

info@centredelas.org

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?