(Correcció) 30 de gener a l'Espai Contrabandos - Sonia Aldolz, Arcadi Oliveres i Jordi Calvo en el Debat/Presentació "És possible una altra gestió de la seguretat?"

 - - -
logo newsletter

30 de gener de 2018

Sonia Aldolz, Arcadi Oliveres i Jordi Calvo en el Debat/Presentació "És possible una altra gestió de la seguretat?" a Barcelona

(més a baix, versió en castellà)

El pròxim dimecres 30 de gener a les 18:30 hores tindrà lloc a l'Espai Contrabandos de Barcelona el debat "És possible una altra gestió de la seguretat?" que acollirà la presentació del llibre "Polítiques de seguretat per a la pau. Una altra seguretat és possible", una publicació col·lectiva que explora les polítiques de seguretat tradicionals, de caràcter militarista, i reflexiona sobre les possibles alternatives de pau i seguretat en l'àmbit global i local. El debat comptarà amb les veus de la professora i experta en Relacions Internacionals Sonia Andolz, l'economista i activista per la justícia social Arcadi Oliveres, i l'investigador i coordinador del Centre Delàs d'Estudis per a la Pau, Jordi Calvo.

La publicació compta amb la participació de membres i col·laboradors del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional per la Pau, i vol contribuir des d'una anàlisi rigorosa i compromesa a la creació de noves narratives de seguretat.  "Polítiques de seguretat per a la pau" ha estat publicat per Icària Editorial, i pròximament estarà disponible en les seves versions en català i anglès a la web del Centre Delàs.

Dia i hora: dimecres 30 de gener de 2019 de les 18:30 a les 20:30 

Lloc: Espai Contrabandos (carrer de la Junta de Comerç 20, Barcelona)

Organitzen: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i Universitat Internacional de la Pau

Amb el suport de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Diputació de Barcelona

Més informació aquí.

20190130 Presentacio PolitiquesSeguretat Barcelona Arcadi Jordi Targeto

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada.

fes-te soci

Versión en castellano


Sonia Aldolz, Arcadi Oliveres y Jordi Calvo en el Debate/Presentación "¿Es posible otra gestión de la seguridad?" en Barcelona

El próximo miércoles 30 de enero a las 18:30 horas tendrá lugar en el Espai Contrabandos de Barcelona el debate "Es posible otra gestión de la seguridad?"  que acogerá la presentación del libro "Políticas de seguridad para la paz. Otra seguridad es posible y necesaria", una publicación colectiva que explora las políticas de seguridad tradicionales, de carácter militarista, y reflexiona sobre posibles alternativas de paz y seguridad en el ámbito global y local. El debate contará con las voces de la profesora y experta en Relaciones Internacionales Sonia Andolz, el economista y activista por la justicia social Arcadi Oliveres y el investigador y coordinador del Centro Delàs de Estudios por la Paz, Jordi Calvo.

La publicación ha contado con la participación de miembros y colaboradores del Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional per la Pau, y pretende contribuir desde un análisis riguroso y comprometido a la creación de nuevas narrativas de seguridad. "Políticas de seguridad para la paz" ha sido publicado por Icaria Editorial y próximamente estará disponible en sus versiones en catalán e inglés en la web del Centro Delàs.

Día y hora: miércoles 30 de enero de 2019 de las 18:30 a las 20:30 horas

Lugar: Espai Contrabandos (Carrer de la Junta de Comerç 20, Barcelona)

Organizan: Centro Delàs de Estudios por la Paz y Universitat Internacional de la Pau

Con el apoyo de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Diputació de Barcelona

Más información aquí.

20190130 Presentacio PolitiquesSeguretat Barcelona Arcadi Jordi Targeto

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -