Demà es presenta a Barcelona el nou llibre del Centre Delàs i la Unipau: "Polítiques de seguretat per a la pau. Una altra seguretat és possible i necessària"

 - - -
logo newsletter

Nou llibre del Centre Delàs i la Unipau

"Polítiques de seguretat per a la pau. Una altra seguretat és possible i necessària"

(més a baix, versió en castellà)

És possible una seguretat pacifista? Les polítiques de seguretat tradicionals, de caràcter militarista, conformen la seguretat actualment hegemònica. Pràcticament tots els estats disposen d’exèrcits armats i entrenats, preparats per ser utilitzats quan i com sigui necessari. Sota aquesta concepció els països assumeixen que existeixen raons suficients per participar en conflictes armats i, com a conseqüència, desenvolupen polítiques de defensa similars.

A través de divuit capítols, aquest llibre explora una altra seguretat que no només és possible, sinó que necessària. Existeixen alternatives locals i globals que poden donar valor a polítiques pacifistes i de seguretat i que, a més, són coherents amb la cultura de pau i la seguretat humana. Una publicació col·lectiva realitzada per membres i col·laboradores del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau.

Autors: Jordi Calvo (coord.) i altres

Editorial: Icaria Editorial

Llengua: Castellà (Pròximament disponible per consultar i descarregar en català i en anglès)

Més informació sobre la publicació aquí.

cubierta politicas de seguridad para la paz

Pròximes presentacions:

- Dimecres 30/01 a l'Espai Contrabandos de Barcelona (18:30h) amb Sonia Andolz, Arcadi Oliveres i Jordi Calvo.

- Dimecres 06/02 a la Llibreria Louise Michel de Bilbo (19:00h) amb Felipe  Gómez Isa, Gorka Urrutia Asua i Jordi Calvo.

- Dijous 07/02 a Koldo Mitxelna Kulturunea de Donosti (19:00h) amb Arcadi Oliveres i Jordi Calvo.

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano


Nuevo libro del Centro Delàs y la Unipau: "Políticas de seguridad para la paz. Otra seguridad es posible y necesaria"

¿Es posible una seguridad pacifista? Las políticas de seguridad tradicionales, de carácter militarista, conforman la seguridad actualmente hegemónica. Prácticamente todos los estados tienen a su disposición ejércitos armados y entrenados, preparados para ser usados cuando y como sea necesario. Bajo esta concepción los países asumen que existen razones suficientes para participar en conflictos armados y, como consecuencia, desarrollan políticas de defensa similares.

A través de dieciocho capítulos, este libro explora otra seguridad que no solo es posible, sino que necesaria. Existen alternativas locales y globales que pueden dar valor a políticas pacifistas y de seguridad y que, además, son coherentes con la cultura de paz y la seguridad humana. Una publicación colectiva realizada por miembros y colaboradores del Centre Delàs d’Estudis per la Pau y la Universitat Internacional per la Pau.

Autores: Jordi Calvo (coord.) y otros

Editorial: Icaria

Lengua: Castellano (Próximamente disponible para descargar en catalán y en inglés)

Más información sobre la publicación aquí.

cubierta politicas de seguridad para la paz

Próximas presentaciones:

Miércoles 30/01 en el Espai Contrabandos de Barcelona (18:30h) con Sonia Andolz, Arcadi Oliveres y Jordi Calvo.

- Miércoles 06/02 en la Llibreria Louise Michel de Bilbo (19:00h) con Felipe  Gómez Isa, Gorka Urrutia Asua y Jordi Calvo.

Jueves 07/02 en Koldo Mitxelna Kulturunea de Donosti (19:00h) con Arcadi Oliveres y Jordi Calvo.

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?