Tica Font i Amadeu Recasens reflexionaran sobre les "Violències i construcció de pau a les ciutats" el 03/04 al Pati Llimona de Barcelona

 - - -
logo newsletter

Dimecres 3 d'abril - Pati Llimona (Barcelona)

Les "Violències i construcció de pau a les ciutats" centraran la primera sessió del cicle de debats "Seguretat i convivència a les ciutats"

(Más abajo en castellano)

En el marc del Cicle de Debats i presentacions "Seguretat i Convivència a les Ciutats", que durant el 2019 promourà el debat crític sobre com construir una seguretat per a la pau a les ciutats, el pròxim dimecres 3 d'abril tindrà lloc a Barcelona la primera sessió que vol debatre sobre les Violències i construcció de pau a les ciutats. L'acte comptarà amb la participació de Tica Font, experta en seguretat i membre del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, i Amadeu Recasens, Comissionat de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona. El jurista Pere Comas serà l'encarregat de moderar el debat que tindrà lloc a les 18:30 hores a la Sala Maria Aurèlia Campmany del Centre Cívic Pati Llimona.

Dia i hora: dimecres 3 d'abril de 2019 a les 18:30 hores

Lloc: Sala Maria Aurèlia Campmany del Centre Cívic Pati Llimona (carrer Regomir, 3 Barcelona)

Organitzen: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau

Amb el suport de: Diputació de Barcelona

Esdeveniment a Facebook aquí.

20190403 Debat ViolenciesCiutats Bcn1

Sobre el Cicle:

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau organitzen durant l'any 2019 un cicle de debats i presentacions del llibre "Polítiques de seguretat per a la pau. Una altra seguretat és possible i necessària", per obrir un debat crític sobre com construir alternatives polítiques de seguretat a les ciutats i avançar cap a una seguretat per a la pau en l'àmbit local. El cicle, sota el títol "Seguretat i convivència a les ciutats" vol aportar reflexions crítiques i oferir l'anàlisi i propostes recollides en la publicació col·lectiva elaborada per expertes de totes dues entitats.

Més informació aquí.

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Version en castellano


Las "Violencias y la construcción de paz en las ciudades" centrarán la primera sesión del ciclo de debates "Seguridad y convivencia en las ciudades" el 03/04 en Barcelona

En el marco del Ciclo de Debates y presentaciones "Seguridad y Convivencia en las Ciudades", que durante este año 2019 promoverá el debate crítico sobre cómo construir una seguridad para la paz en las ciudades, el próximo miércoles 3 de abril tendrá lugar en Barcelona la primera sesión que quiere debatir sobre las Violencias y construcción de paz a las ciudades. El acto contará con la participación de Tica Font, experta en seguridad y miembro del Centro Delàs de Estudios por la Paz, y Amadeu Recasens, Comisionado de Seguridad del Ayuntamiento de Barcelona. El jurista Pere Comas será el encargado de moderar el debate que tendrá lugar a las 18:30 horas en la Sala Maria Aurèlia Campmany del Centro Cívico Pati Llimona.

Día y hora: miércoles 3 de abril de 2019 a las 18:30 horas

Lugar: Sala Maria Aurèlia Campmany del Centro Cívico Pati Llimona (carrer Regomir, 3 Barcelona)

Organizan: Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional de la Pau

Con el apoyo de: Diputació de Barcelona

Evento en Facebook aquí.

20190403 Debat ViolenciesCiutats Bcn1

 

Sobre el Ciclo:

El Centro Delàs de Estudios por la Paz y la Universitat Internacional de la Pau organizan durante el año 2019 un ciclo de debates y presentaciones del libro "Políticas de seguridad para la paz. Otra seguridad es posible y necesaria", para abrir un debate crítico sobre como construir alternativas políticas de seguridad en las ciudades y avanzar hacia una seguridad para la paz en el ámbito local. El ciclo, bajo el título "Seguridad y convivencia en las ciudades" quiere aportar reflexiones críticas y ofrecer el análisis y propuestas recogidas en la publicación colectiva elaborada por expertas de ambas entidades.

Más información aquí.

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?