Coneix els ponents que participaran en les Jornades del Centre Delàs "Geopolítica de les armes" el dijous 30 de maig a Barcelona

 - - -
logo newsletterDijous 30 de maig de 2019 - Palau de la Virreina

Coneix els ponents que participaran en les Jornades del Centre Delàs "Geopolítica de les armes: Eines i casos de denúncia des de la societat civil"

(más abajo, versión en castellano)

PonentsJornades GeopoliticaArmes

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau, amb la col·laboració de la Universitat Internacional per la Pau, l'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i l’Escola de Cultura de Pau, organitza les Jornades “Geopolítica de les armes: eines i casos de denúncia des de la societat civil” que tindran lloc el dijous 30 de maig de les 17.00 a 20.30h al Palau de la Virreina de Barcelona.

Reconeguts ponents d'entitats de prestigi i referència europea analitzaran la geopolítica de les armes al món actual, la legislació vigent i les eines de denúncia que es poden desenvolupar des d’iniciatives de la societat civil, així com casos d'èxit. Linde Bryk (European Center for Constitutional and Human Rights), Vincent Letellier (League of Human Rights), Ann Feltham (Campaign Against Arms Control CAAT), Francesco Vignarca (Rete Italiana per il Disarmo), Eduardo Melero (Centre Delàs d'Estudis per la Pau), Alberto Estévez (Amnistía Internacional), Laëtitia Sedou (European Network Against Arms Trade ENAAT), Tica Font i Jordi Calvo (Centre Delàs d'Estudis per la Pau). Podeu conèixer aquí el perfil dels ponents que participaran a les Jornades.

Les Jornades "Geopolítica de les armes" són obertes a tots els públics, però es demana formalitzar una inscripció prèvia en aquest enllaç.

Dia i hora: dijous 30 de maig de 2019 a les 17:00 hores

Lloc: Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99 08002 Barcelona)

Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau

Col·laboren: Universitat Internacional de la Pau, Escola de Cultura de Pau i Institut de Drets Humans

Amb el suport de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Diputació de Barcelona

Esdeveniment en Facebook aquí.

Més informació i programa complet a la web del Centre Delàs.

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano


Conoce a los ponentes que participarán en las Jornadas del Centro Delàs "La geopolítica de las armas: Herramientas y casos de denuncia desde la sociedad civil"

PonentsJornades GeopoliticaArmes

El Centro Delàs de Estudios por la Paz, con la colaboración de la Universitat Internacional de la Pau, el Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) y la Escola de Cultura de Pau, organiza las Jornadas “Geopolítica de las armas: herramientas y casos de denuncia desde la sociedad civil” que tendrán lugar el jueves 30 de mayo de las 17:00 a 20:30 horas en el Palau de la Virreina de Barcelona.

Reconocidos ponentes de entidades de prestigio y referencia europea analizarán la geopolítica de las armas en el mundo actual, la legislación vigente y las herramientas de denuncia que se pueden desarrollar desde iniciativas de la sociedad civil, así como casos de éxito. Linde Bryk (European Center for Constitutional and Human Rights), Vincent Letellier (League of Human Rights), Ann Feltham (Campaign Against Arms Control CAAT), Francesco Vignarca (Rete Italiana per il Disarmo), Eduardo Melero (Centre Delàs d'Estudis per la Pau), Alberto Estévez (Amnistía Internacional), Laëtitia Sedou (European Network Against Arms Trade ENAAT), Tica Font y Jordi Calvo (Centre Delàs d'Estudis per la Pau). Podéis consultar aquí el perfil de los ponentes que participarán a les Jornadas.

Las Jornadas “Geopolítica de las armas" son abiertas a todos los públicos, pero se requiere formalizar una inscripción previa en este enlace.

Día y hora: jueves 30 de mayo de 2019 a las 17:00 horas

Lugar: Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99 08002 Barcelona)

Organiza: Centro Delàs de Estudios por la Paz

Colaboran: Universitat Internacional de la Pau, Escola de Cultura de Pau y Institut de Drets Humans de Catalunya

Con el apoyo de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament y Diputació de Barcelona

Evento en Facebook aquí.

Más información y programa completo en la web del Centro Delàs.

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?