Ja tenim aquí les Jornades del Centre Delàs del 30 de maig: "Geopolítica de les armes. Eines i casos de denúncia des de la societat civil", no te les perdis!

 - - -
logo newsletterDijous 30 de maig de 2019 - Palau de la Virreina

Ja tenim aquí les Jornades del Centre Delàs del 30 de maig: "Geopolítica de les armes. Eines i casos de denúncia des de la societat civil"

(más abajo, versión en castellano)

El pròxim dijous reconeguts ponents d'entitats i centres de prestigi i referència europea analitzaran els impactes de les armes europees en els països de destí, especialment en la vulneració de drets humans, i exploraran quines mesures podem prendre per fer-ne una denúncia efectiva, tant als governs que autoritzen les transferències d'armes com a les empreses militars que les fabriquen i venen.

Les Jornades “Geopolítica de les armes: eines i casos de denúncia des de la societat civil” tindran lloc el pròxim dijous 30 de maig de les 17h a les 20.30h al Palau de la Virreina de Barcelona.

Per abordar aquest debat i explicar l'experiència de casos concrets de denúncies per exportacions d'armes, comptarem amb l'European Center for Constitutional and Human Rights, la League of Human Rights, la Campaign Against Arms Control (CAAT), la Rete Italiana per il Disarmo, la Xarxa Europea Contra el Comerç d'Armes (ENAAT) i Amnistía Internacional. Podeu conèixer aquí el perfil dels ponents que participaran a les Jornades.

Les Jornades "Geopolítica de les armes" són obertes a tots els públics, però es demana formalitzar una inscripció prèvia en aquest enllaç.

20190530 JORNADES GeopoliticaArmes Header Facebook

Dia i hora: dijous 30 de maig de 2019 a les 17:00 hores

Lloc: Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99 08002 Barcelona)

Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau

Col·laboren: Universitat Internacional per la Pau, Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i Escola de Cultura de Pau

Amb el suport de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Diputació de Barcelona

Esdeveniment en Facebook aquí.

Més informació i programa complet a la web del Centre Delàs.

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Versión en castellano


Ya tenemos aquí las Jornadas del Centro Delàs "La geopolítica de las armas: Herramientas y casos de denuncia desde la sociedad civil"

El próximo jueves reconocidos ponentes de entidades y centros de prestigio y referencia europea analizarán los impactos de las armas europeas en los países de destino, especialmente en la vulneración de derechos humanos, y explorarán qué medidas podemos tomar para hacer una denuncia efectiva, tanto a los gobiernos que autorizan las transferencias de armas como a las empresas militares que las fabrican y venden.

Las Jornadas “Geopolítica de las armas: herramientas y casos de denuncia desde la sociedad civil” tendrán lugar el jueves 30 de mayo de las 17:00 a 20:30 horas en el Palau de la Virreina de Barcelona.

Para abordar este debate y explicar la experiencia de casos concretos de denuncias por exportaciones de armas, contaremos con el European Center for Constitutional and Human Rights, la League of Human Rights, la Campaign Against Arms Control (CAAT), la Rete Italiana per il Disarmo, la Red Europea Contra el Comercio de Armas (ENAAT) y Amnistía Internacional. Puedes consultar aquí el perfil de los ponentes que participarán a les Jornadas.

Las Jornadas “Geopolítica de las armas" son abiertas a todos los públicos, pero se requiere formalizar una inscripción previa en este enlace.

20190530 JORNADES GeopoliticaArmes Header Facebook

Día y hora: jueves 30 de mayo de 2019 a las 17:00 horas

Lugar: Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99 08002 Barcelona)

Organiza: Centro Delàs de Estudios por la Paz

Colaboran: Universitat Internacional per la PauInstitut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) y Escola de Cultura de Pau

Con el apoyo de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament y Diputació de Barcelona

Evento en Facebook aquí.

Más información y programa completo en la web del Centro Delàs.

Saber es poder: ¡Compartelo!

Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?