Noves dades sobre "Armes europees i refugiats" al Mapa Interactiu del Centre Delàs: Quines responsabilitats tenen els països de la UE davant els desplaçaments forçats a la regió mediterrània?

 - - -

logo newsletterComerç d'armes i persones refugiages

Nova actualització de les dades del mapa interactiu "Armes europees i refugiats"

(Más abajo en castellano)

Quines responsabilitats tenen els països de la UE davant els desplaçaments forçats a la regió mediterrània?

Ja podeu consultar al web del Centre Delàs les noves dades sobre exportacions europees d'armament i fluxos de persones refugiades i desplaçades internes (2016 i 2017), recollides en el mapa interactiu "Armes europees i refugiats". L'objectiu del mapa és visibilitzar de forma senzilla la relació entre les exportacions d'armes i una conseqüència tan greu dels conflictes i tensions com són els milions de persones s'han vist forçades a fugir de casa seva.

Aquesta eina interactiva mostra també la responsabilitat en l'autorització o exportació realitzada d'armament europeu. El mapa permet consultar quins països d'Europa venen armes a països en situació de conflicte armat o tensió.Accedint a aquest enllaç podreu visualitzar les dades en format taula, gràfic i mapa, que també són descarregables en diferents formats.

BannerMapaInteractiuCAT

Saber és poder: Comparteix-ho!
fes-ne difusió a les xarxes socials.

 facebooktwitter

Fes-te soci o col·laborador del Centre Delàs per defensar aquesta i altres causes per al foment d’una cultura de Pau i la construcció d’una societat desarmada

fes-te soci

Nueva actualización de los datos del Mapa Interactivo "Armas europeas y refugiados

¿Qué responsabilidades tienen los países de la UE ante los desplazamientos forzados en la región mediterránea?

Ya podéis consultar en la web del Centre Delàs los nuevos datos sobre exportaciones europeas de armamento y flujos de personas refugiadas y desplazadas internas (2016 y 2017), en el Mapa Interactivo "Armas europeas y refugiados". El objetivo del mapa es visibilizar de forma sencilla la relación entre las exportaciones de armas y una consecuencia tan grave de los conflictos y tensiones como son los millones de personas que se ven forzadas a huir de sus casas.

Esta herramienta interactiva muestra también la responsabilidad en la autorización o exportación realizada de armamento europeo. El mapa permite consultar qué países de Europa venden armas a países en conflicto armado o tensión.

Accediendo a este link podréis visualizar los datos en formato tabla, gráfico y mapa; que también son descargables en diferentes formatos.

BannerMapaInteractiuCAST

Saber es poder: ¡Compartelo!
Difúndelo en las redes sociales.

 facebooktwitter

Hazte socio o colabrador del Centre Delàs para defender esta y otras causas para el fomento de una cultura de Paz y la construcción de una sociedad desarmada.

hazte socio

 - - -
No t'interessa?