Jornades del Centre Delàs 2015 "Reduir la despesa militar per un món més segur"

 - - -
logo newsletter

Jornades del Centre Delàs d'Estudis per la Pau 2015


Reduir la despesa militar per un món més segur

(más abajo en castellano)

PREPCOM Cabecera


El proper dia 12 de novembre tindran lloc les jornades del Centre Delàs "Reduir la despesa militar per un món més segur", aquest any en el marc del congrés mundial de l'International Peace Bureau sobre despeses militars i despeses socials.

L'objectiu de les Jornades 2015 del Centre Delàs és introduir en l'agenda política, mediàtica i social la qüestió de la despesa militar, per entendre com afecta els conflictes, el desenvolupament i la pau mundial, i dificulta la transformació social. Comptaran amb diverses activitats, entre les quals una conferència amb experts mundials sobre despesa militar i una taula rodona amb responsables de defensa del PP PSOE IU Ciutadans i Podem.

Tractarem d'analitzar com reduir la despesa militar al món, que puja a 1,8 bilions de dòlars a l'any, i invertir aquests recursos en activitats de promoció de la pau, i en polítiques socials i mediambientals.

És per això que ens plau convidar-los a assistir a les properes jornades del Centre Delàs "Reduir la despesa militar per un món més segur"

12 novembre 2015 · 18:00 hores
Auditori Blanquerna · Facultat de comunicació i relacions internacionals
C/ Valldonzella 12 · Barcelona

Entrada lliure
Es recomana inscripció prèvia. Faci clic aquí

Programa

18:00-19:30 hores: Conferència Reduir la despesa militar per un món més segur

  • Dr. Sam Perlo-Freeman, investigador del SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute). Expert en despesa militar, economia de defensa i comerç d'armes.
  • Ingeborg Breines, Co-presidenta de l'International Peace Bureau (IPB), entitat organitzadora de la Campanya Global Sobre Despesa Militar (GCOMS)
  • Pere Ortega, president i investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau

20:00-21:00 hores: Taula rodona Quin model de defensa i seguretat és necessari al segle XXI? Quina despesa militar?

  • Responsables de defensa dels partits polítics
  • Modera: Sergi Picazo, periodista del diari Crític

 Per a més informació sobre les jornades faci clic aquí

Versión en castellano:

El próximo día 12 de noviembre tendrán lugar las jornadas del Centro Delàs "Reducir el gasto militar por un mundo más seguro", este año en el marco del congreso mundial del International Peace Bureau sobre gastos militares y gastos sociales.

El objetivo de las Jornadas 2015 del Centro Delàs es introducir en la agenda política, mediática y social la cuestión del gasto militar, para entender cómo este afecta a los conflictos, el desarrollo y la paz mundial y dificulta la transformación social. Contarán con varias actividades, entre ellas una conferencia con expertos mundiales sobre gasto militar y una mesa redonda con responsables de defensa del PP PSOE IU Ciudadanos y Podemos.

Trataremos de analizar cómo reducir el gasto militar en el mundo, que asciende a 1,8 billones de dólares al año, e invertir estos recursos en actividades de promoción de la paz, y en políticas sociales y medioambientales.

Es por eso que nos complace invitarles a las próximas jornadas del Centro Delàs "Reducir el gasto militar por un mundo más seguro"

12 de noviembre de 2015 · 18:00 horas
Auditori Blanquerna · Facultat de comunicació i relacions internacionals
C/ Valldonzella 12 · Barcelona

Entrada libre
Se recomienda inscripción previa. Haga clic aquí

Programa:

18:00-19:30 horas: Conferencia Reducir el gasto militar por un mundo más seguro

  • Dr. Sam Perlo-Freeman, investigador del SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute). Experto en gasto militar, economia de defensa y comercio de armas.
  • Ingeborg Breines, Co-Presidenta del International Peace Bureau (IPB), entidad impulsadora de la Campaña Global Sobre el Gasto Militar (GCOMS)
  • Pere Ortega, presidente e investigador del Centro Delàs de Estudios por la Paz

20:00-21:00 horas: Mesa redonda ¿Qué modelo de defensa y seguridad es necesario en el siglo XXI? ¿Qué gasto militar?

  • Responsables de defensa de los partidos políticos
  • Modera: Sergi Picazo, periodista del Periódico Crític

 Para más información sobre las jornadas haga clic aquí

 - - -
No t'interessa?