Nou informe "Frau i improvització a la despesa militar. Anàlisi del pressupost de Defensa espanyol de l'any 2016"

 - - -
logo newsletter

Publicat l'informe 26 del Centre Delàs

"Frau i improvització a la despesa militar. Anàlisi del pressupost de Defensa espanyol de l'any 2016"

(Puedes consultar más abajo la versión en castellano)

Portada Informe 26

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau acaba de publicar el seu informe número 26, aquesta vegada focalitzat en l'estudi dels pressupostos militars del 2016. La despesa real dels pressupostos de Defensa s'amaga sistemàticament, fent-la passar per menor del que realment acaba sent en repartir el cost total entre diferents Ministeris, a fi d'evitar l'escrutini de l'opinió pública. Des del Centre Delàs hem volgut analitzar aquests pressupostos amb l'objectiu de revelar com s'han confeccionat i fer saber a la societat el cost real de la despesa militar.

Consulta l'informe 26: Frau i improvització a la despesa militar. Anàlisi del pressupost de Defensa espanyol de l'any 2016 en castellà (properament en català i anglès).

Versión en castellano:

Portada Informe 26

 

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau acaba de publicar en su informe número 26, esta vez focalizado en el estudio de los presupuestos militares del 2016. El gasto real de los presupuestos de Defensa se oculta sistemáticamente, haciéndola pasar por menor de lo que realmente acaba siendo al repartir el coste total entre diferentes Ministerios, con el objetivo de revelar cómo se han confeccionado y hacer saber a la sociedad el coste real del gasto militar.

Consulta el informe 26: Fraude e improvisación en el gasto militar. Análisis del presupuesto de Defensa español del año 2016 en castellano (próximamente en catalán e inglés).

 - - -
No t'interessa?