Ajuda'ns a seguir treballant per la pau!

 - - -
logo newsletter

 

Ajuda'ns a seguir treballant per la pau!

(más abajo en castellano)

Benvolguda/t,

Per a nosaltres és vital el teu suport per poder seguir investigant i sensibilitzant sobre els efectes perversos de les armes i el militarisme, amb el major grau de qualitat i independència.

Com probablement saps, ja funcionem com una entitat totalment autònoma amb unes noves oficines a l’Espai d’entitats de LaFede.cat al Raval a Barcelona, decisió presa de mutu acord amb Justícia i Pau.

En aquesta nova etapa, necessitem més que mai la teva col·laboració i t’animem a que et facis sòcia o soci per poder reforçar la nostra base social i capacitat d’incidència política, per tal que el nostre treball per la pau arribi més lluny.

1081 soci

Com a sòcia o soci del Centre Delàs, et mantindrem informada i et farem partícip de les nostres activitats i campanyes i tindràs:

  • La subscripció al butlletí electrònic mensual;
  • Descompte en les nostres publicacions;
  • Dret a participar en les assemblees anuals.

Obre aquest enllaç i suma’t a la pau!

Moltes gràcies pel teu suport!

Equip del Centre Delàs

Versión en castellano:

 

Apreciada/o,

Para nosotros es de vital importancia tu colaboración para poder seguir investigando y sensibilizando sobre los efectos perversos de las armas y el militarismo, con el mayor grado de calidad e independencia.

Como probablemente sabes, ya funcionamos como una entidad totalmente autónoma con unas nuevas oficinas en el Espacio de entidades de LaFede.cat en el Raval en Barcelona, decisión tomada de acuerdo mutuo con Justícia i Pau.

En esta nueva etapa necesitamos más que nunca tu colaboración y te animamos a hacerte socia o socio para poder reforzar nuestra base social y capacidad de incidencia política para conseguir que nuestro trabajo por la paz llegue más lejos.

992 soci

Como socia o socio del Centre Delàs, te mantendremos informada y te haremos partícipe de nuestras actividades y campañas y tendrás:

  • La suscripción al boletín electrónico mensual;
  • Descuento en nuestras publicaciones;
  • Derecho a participar en las asambleas anuales.

¡Abre este enlace y súmate a la paz!

 

¡Muchas gracias por tu apoyo!

Equipo del Centre Delàs

 - - -
No t'interessa?