Nota de Premsa: El Centre Delàs d'Estudis per la Pau celebra el seu 15è aniversari amb una nit de cultura al CCCB

Escrito por Centre Delàs el . Publicado en Notes de premsa

Centre Delàs, 15 anys treballant per la Pau i el desarmament

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau celebra el seu 15è aniversari amb una nit de cultura al CCCB

Barcelona 2 de desembre 2014- Música i teatre amenitzaran la jornada de celebració del 15è aniversari del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, que tindrà lloc el proper dijous 11 de desembre, a les 20.30h, al CCCB.

La vetllada, que s'iniciarà a continuació de la taula rodona “Anem cap a una remilitarització en les relacions internacionals?”, i que tindrà lloc al mateix Auditori del CCCB a partir de les 18,15h, voldrà ser un record dels 15 anys que porta aquest grup investigant i denunciant l'armamentisme i el militarisme.

Durant la nit el públic podrà gaudir de la representació teatral d'un fragment de l'obra El pes del plom, d'Aleix Fauró i Isis Martín, i un recital de cortesia del cantautor Feliu Ventura, una de les figures més representatives de la música compromesa amb la pau i la justícia de l'àmbit català.

L'entrada és gratuïta però es recomana inscripció prèvia a través del link http://goo.gl/forms/qgFcqE05V9 o del web del Centre Delàs www.centredelas.org

Per a més informació:

http://www.centredelas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1227:jornadas-de-analisis-del-armamentismo-y-el-militarismo-y-celebracion-del-15-aniversario-del-centro-delas&catid=78:jornades-del-delas&Itemid=144&lang=ca

Contacte:

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

933176177