Cicle de conferències: És possible un país sense exèrcit?

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau us convida al Cicle de conferències És possible un país sense exèrcit? que durà a terme a diverses ciutats catalanes per proposar una seguretat i defensa basada en la cultura de pau i la noviolència, on es debatrà sobre si cal un exèrcit o per contra hi ha alternatives no militars per garantir-ne la seguretat.

La primera de les xerrades és a SITGES, organitzada en col·laboració amb Sitges Solidari, el divendres 30 de gener a les 19h a la Sala d'actes de l'Edifici Miramar i comptarà amb la participació de Rita Marzoa (periodista), Pere Ortega (president del Centre Delàs), David Minoves (polític i exdirector de l'Agència Catalana de Cooperació) i Bru Rovira (periodista).

 

Aquest projecte compta amb el suport de la Subdirecció General de Memòria, Pau i Drets Humans de la Generalitat de Catalunya.

Segueix-nos en FACEBOOK i TWITTER!

 

1400 confSitgesgener2015

 

El Centro Delàs de Estudis per la Pau os invita al Ciclo de conferencias Es posible un país sin ejército? que se llevará a cabo en varias ciudades catalanas para proponer una seguridad y defensa basada en la cultura de paz y la noviolencia, donde se debatirá sobre si hace falta un ejército o por el contrario hay alternativas no militares para garantizar su seguridad.

La primera de las charlas será en SITGES, organizada en colaboración con Sitges Solidari, el viernes 30 de enero a las 19h en la Sala de actos del Edificio Miramar y contará con la participación de Rita Marzoa (periodista), Pere Ortega (presidente del Centro Delàs), David Minoves (político y exdirector de la Agència Catalana de Cooperació) y Bru Rovira (periodista).

 

 Este proyecto cuenta con el apoyo de la Subdirección General de Memoria, Paz y Derechos Humanos de la Generalitat de Catalunya.

Síguenos en FACEBOOK y TWITTER