Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Presentacions del Diccionari de la Guerra, la pau i el desarmament

Escrito por Centre Delàs el . Publicado en Conferències i tallers

El Centre Delàs organitza en col·laboració amb Icaria editorial presentacions del: Diccionari de la guerra, la pau i el desarmament: 100 entrades per analitzar els conflictes armats, la pau i la seguretat

Si vols presentar el Diccionari a la teva localitat o amb la teva entitat, no dubtis en contactar-nos, farem tot el possible perquè una de les 18 autores hi sigui present. Escriu-nos a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i en parlem.

PortadaDiccionari

 

dicc guerra gnd

 

 


El Centre Delàs d'Estudis per la Pau ha elaborat aquest diccionari, en el qual s'analitzen (des d'un punt de vista crític) alguns dels principals elements que en l'actualitat expliquen els conflictes armats, la pau i la seguretat mundials. L'objectiu d'aquesta publicació és realitzar una contribució rigurosa i honesta als estudis de pau i seguretat, aportant una visió compromesa amb la cultura de pau. Autors: Jordi Calvo Rufanges i Alejandro Pozo Marín (coords.)

La Garriga (29/09/2016): En el marc de les activitats de foment de la pau que organitza l'Ajuntament de La Garriga al voltant del 21 de setembre, Dia internacional per la Pau, es realitzarà una presentació del "Diccionario de la Guerra, la paz y el desarme", amb la participació d'un dels autors, Abel Riu Laguna, membre col·laborador del Centre Delàs i de l'Arcadi Oliveres, economista i activista per la justícia social i la pau. Dijous 29 de setembre de 2016 a les 20h a la Biblioteca La Garriga Carrer del Centre, 49 - La Garriga.

València (20/05/2016): Presentació del Diccionario de la guerra, la pau i el desarmament amb la participació d'un dels autors i coordinadors, Jordi Calvo Rufanges del Centre Delàs. Organitzen Setem Comunitat Valenciana i el Centre Delàs. Dia i hora: Divendres 21 de maig de 2016 a les 19h. Lloc: Llibreria La Traca, Carrer d'Enric Navarro, 15 - València.

L'Hospitalet de Llobregat (15/03/2016): En motiu del 30è aniversari del referèndum de l'OTAN, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet, la llibrería Abacus i el Centre Delàs co-organitzan la presentació del Diccionario de la guerra,la paz y el desarme amb la participació de dos dels autors: Tica Font i Abel Riu. Dia i lloc: Dimarts 15 de març a les 18h30 a la Llibrería Abacus de l'Hospitalet de Llobregat.

Barcelona (26/02/2016): Cloenda de les Jornades 2016 per una Cultura de pau organitzades amb la presentació del "Diccionario de la guerra, la paz i el desarme” amb la participació de l'autor Alejandro del Pozo, seguit d'un debat. Organitzat per Rocaguinarda Cooperativa Cultural. El 26 de febrer a les 19.30h a la Llibreria c/Xiprer,13 - Barcelona.

Granada (02/02/2016): Debate "¿Vivimos en tiempos de terror, inseguridad y guerra? ¿Cúales son nuestras responsabilidades? ¿Qué podem hacer para acabar la guerra? Amb la participació de Alejandro Pozo Marín, co-coordinador i autor, José Ángel, investigador del Instituto de la Paz y los Conflictos de la Universidad de Granada i Chloé Meulewaeter, col·laboradora del Centre Delàs com a moderadora. Dimarts 2 de febrer a les 20h. Librería Bakakai.

Barcelona (19/01/2016): Diàleg entre Josep Ramoneda i Arcadi Oliveres: Vivim en un temps de terror, inseguretat i guerra? Quines són les nostres responsabilitats? Què podem fer per acabar amb la guerra? Amb la participació dels autors: Blanca Camps-Febrer, Alejandro Pozo Marín i Jordi Calvo Rufanges. Dia i lloc: 19 de gener a les 19h al Pati Llimona, carrer Regomir 3 de Barcelona.

Santiago de Compostela (11/12/2015): Presentació del Diccionari de la guerra,la paz y el desarme con "El Lobby de la industria militar española", con Pere Ortega y Tica Font. Librería Couceiro, Santiago de Compostela.

La Vall d'Uixó (27/11/2015): Debat: Per què l'Estat Islàmic ha atacat París? Quina és la situació a la guerra de Síria? Qui es beneficia d'aquesta guerra? Quina responsabilitat tenim nosaltres? Què podem fer per tenir més seguretat?  Amb la participació de Vicent Martínez Guzman, Alejandro Pozo Marín i Jordi Calvo Rufanges. A les 19:30h a la Biblioteca Municipal de La Vall d'Uixó. 

Pròximament a Molins de Rei, Donosti, Sant Cugat, Pamplona i Castelló.

 

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org