Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

"Alternatives per la gestió local de la seguretat, quines polítiques de seguretat podem aplicar des de l'àmbit local per la pau i la convivència?" - Tica Font i Pere Ortega - Betxí

Friday 09 February 2018, 06:30pm
Hits : 2521

20180209 Dialeg TicaiPere CastelloEn el marc del Curs d'Activisme i Voluntariat per a la Transformació Social, el divendres 9 de febrer tindrà lloc el Diàleg entre Tica Font i Pere Ortega sobre "Alternatives per la gestió local de la seguretat, quines polítiques de seguretat podem aplicar des de l'àmbit local per la pau i la convivència? La política de la cura vs la política de la força". L'acte obre el tercer bloc temàtic del curs "Opcions pacifistes i noviolentes contra un sistema basat en la violència. Lluites dels moviments socials que han canviat el món" i se celebra a Betxí, Castelló. 

Tica Font és directora del Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), expresidenta de la Federació Catalana d’ONG per la Pau. Experta en comerç d'armes, processos de pau a Colòmbia, Agenda Dones, Pau i Seguretat. Pere Ortega és investigador i president del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, especialista en temes de pau, noviolència, desarmament i conflictes.

Dia i hora: divendres 9 de febrer de 2018 a les 18:30 hores.

Lloc: Betxí, Castelló (Calle Tales, 2, 12549)

Organitzen: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià amb el suport del Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixò.

Acte obert al públic

Sobre el curs:

Els mesos de desembre, gener i febrer, el Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià organitzem de nou el Curs d'Activisme per a la Transformació Social.

Enguany constarà de tres blocs temàtics repartits en tres caps de setmana: el primer bloc constarà d'una introducció al voluntariat, activisme i la cooperació al desenvolupament, des d'un punt de vista coherent i crític; el segon bloc​,​ d'una presentació d'alternatives ètiques, feministes i solidàries al neoliberalisme, i ​en ​l'últim bloc aprendrem dels moviments socials que han canviat el món, amb el seu exemple de lluites pacifistes i no-violentes.

Més informació: http://www.centredelas.org/ca/activitats/cursos-i-seminaris/3405-dialeg-entre-carles-taibo-i-arcadi-oliveres-capitalisme-violencia-i-poder-com-podem-canviar-el-mon-torrent-valencia

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org