Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Taller Internacional "Regulació de sistemes d'armes autònomes: implicacions legals i étiques en el context d'una societat global" - Jordi Calvo - Barcelona

Monday 18 June 2018, 09:00am
Hits : 3088

El dilluns 18 de juny tindrà lloc el taller internacional sobre "Regulació de sistemes d'armes autònomes: implicacions legals i étiques en el context d'una societat global" (Regulating autonomous weapons systems: legal and ethical implications in the context of a global society), que se celebrarà entre les 9.00h i les 14.00h, al Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

Jordi Calvo, coordinador i investogador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, participarà en la taula "Cartografia del debat internacional sobre sistemes autònoms d'armes a la CCW: algunes reflexions interdisciplinàries i constructives" (Mapping the international debate on autonomous weapons systems at the CCW: some interdisciplinary and constructive reflections).

Aquest esdeveniment acadèmic reuneix investigadors, professionals i experts que se centraran en temes relacionats amb diferents experiències de R+D i proporcionaran un enfocament prospectiu centrat en els principis i regles del dret internacional aplicable, en particular el dret internacional humanitari i el dret internacional dels drets humans.

El taller inclourà discussions sobre sistemes d'armes autònomes i els seus impactes potencials sobre la humanitat i la societat. Es farà èmfasi no només en temes de tecnologia i política pública, sinó també en l'abast de les seves implicacions ètiques, culturals i socioeconòmiques.

Dia i hora:dilluns 18 de juny de 2018 entre les 9.00h i les 14.00h

Lloc: Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona

Més informació i programa complet aquí.

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org