Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

“Europa fortalesa: la història oculta, el cost humà", presentació a Espanya de l'informe "Expandint la fortalesa. Les polítiques d'externalització de les fronteres de la UE" - Barcelona

Thursday 28 June 2018, 07:00pm
Hits : 1746

europa fortaleza event facebook v2El dijous 28 de juny de 2018, tindrà lloc l'“Europa fortalesa: la història oculta, el cost humà", un acte organizat pel Centre Delàs d'Estudis per la Pau, el Transnational Institute, Novact i el Migrant People's Tribunal (PPT).

L'acte acollirà la presentació pública a Espanya de l'informe "Expandint la fortalesa. Les polítiques d'externalització de les fronteres de la UE", de Mark Akkerman recentment publicat pel TNI i StopWapenhandel, amb la participació d’altres expertes i representants de la societat civil i els moviments socials, com ara Juan Hernàndez, profesoral de dret i investigador d’OMAL, per tal de reflexionar i debatre sobre la problemàtica de les migracions i vulneracions dels drets de les persones desplaçades per la força.

Aquest acte constitueix una sessió introductòria a l’audiència del Tribunal Permanent dels Pobles (TPP) que tindrà lloc a Barcelona els propers 29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2018 (més informació aquí: ) sobre la violació amb impunitat dels drets humans de persones migrants i refugiades, el #MigrantPPT, pobles contra les fronteres, #PeoplesVsBorders, impulsat per la Transnational Migrant Platform i el TransNational Institute i altres col·lectius de persones migrants i solidàries.

Dia i hora: dijous 28 de juny de 2018 a les 19:00 hores

Lloc: Casal de Barri Pou de la Figuera de Barcelona (Carrer de Sant Pere Més Baix, 70, 08003)

Organitzen: el Centre Delàs d'Estudis per la Pau, el Transnational Institute, Novact i el Migrant People's Tribunal (PPT)

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org