Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Jornades «Circ i Refugi» en motiu del Dia Internacional de les Persones Refugiades

Wednesday 19 June 2019, 06:00pm
Hits : 830

20190619 JornadaCircIRefugi LaGuerraEmpiezaAquiAquest 19 de juny SETEM Catalunya i la Campanya Banca Armada organitzem les Jornades «Circ i Refugi», que se celebraran al Carrer Mestres Casals i Martorell conjuntament amb Ficat, Encircant el Barri, Open Cultural Center i el Casal del Barri del Pou de la Figuera dins la programació de la Festa Major del Casc Antic de Barcelona.

La jornada, que tindrà el tret de sortida a les 18 h i acabarà a la mitjanit, començarà amb tallers, mostres de circ i contacontes pels més petits, a càrrec d’Encircant el Barri i Open Cultural Center. A les 20.30 h comptarem amb la taula rodona «Circ i Refugi», on participaran persones amb experiències a camps de refugiats relacionades amb el circ.

De totes les activitats destaca la projecció del documental «La guerra empieza aquí», d'Ongi Etorri Errefuxiatuak i dirigit per Joseba Sanz, amb qui comptarem durant la presentació i la projecció. Al llarg del documental es posa de manifest la importància de la indústria militar basca i el volum d’exportació d’armament des d’Euskal Herria a països d’Orient Mitjà que estan en guerra.

També organitzarem una instal·lació artística que servirà per mostrar tots els vincles que existeixen entre les entitats bancàries estatals que formen part de la banca armada amb la gestió militaritzada amb què compten les fronteres espanyoles.

Dia i hora: dimecres 19 de juny de 2019 a les 18:00 hores

Lloc: c/ Mestres Casals i Martorell (Barcelona)

Organitza: SETEM Catalunya i la Campanya Banca Armada

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org