Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Conferència "L'educació financera des d'una perspectiva en valors humans i ètics" dins les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres - Jordi Calvo - València

Thursday 24 October 2019, 11:30am
Hits : 1930

20191024 Jornada BancaEticavsBancaArmada Valencia JordiEl pròxim dijous 24 d’octubre tindrà lloc en la Facultat d’Economia de la Universitat de València la V edició de les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: Banca Sostenible versus Banca Armada. L’esdeveniment està organitzat per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València, amb la col·laboració de Setem País Valencià, Enclau, Fundació NovesSendes i l'Associació Valenciana Economia del Bé Comú.

Les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres analitzen el comportament actual de les entitats bancàries i quina hauria de ser la seua responsabilitat social front a les conseqüències derivades de les males pràctiques bancàries (participacions preferents i abusos bancaris com les clàusules terra, desnonaments i cobrament de comissions). El nou paradigma econòmic del Bé Comú permet que els comportaments responsables de les entitats financeres es reforcen, superant la tendència a les desigualtats i al deteriorament social i mediambiental que suposa el model econòmic actual.

Aquesta cinquena edició, amb el títol “Banca Sostenible versus Banca Armada”, comptarà amb dues conferències i una taula redona que reflexionaran al voltant d’aquesta temàtica. Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, oferirà la conferència "L'educació financera des d'una perspectiva en valors humans i ètics".

La inscripció és gratuïta i ha de sol·licitar-se enviant un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

Dia i hora: dijous 24 d’octubre de 2019 a les 11:30 hores

Lloc: Saló de Graus de la Facultat d'Economia de la Universitat de València

Organitza: Càtedra d'Economia del Bé Comú

Amb el suport de: Generalitat Valenciana, Caixa Popular i la Facultat d'Economia de la Universitat de València

Col·laboren: Setem País Valencià, Enclau, Fundació NovesSendes i l'Associació Valenciana Economia del Bé Comú

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org