Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Taula Rodona i presentació informe: “Seguretat, violències urbanes i pau a les ciutats” - Tica Font i Pere Ortega - Barcelona

Wednesday 13 November 2019, 07:00pm
Hits : 1365

20191113 Cartell TaulaRodona PauALesCiutats okEl pròxim dimecres 13 de novembre tindrà lloc la Taula Rodona “Seguretat, violències urbanes i pau a les ciutats” que acollirà la presentació de l’últim informe publicat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau “Violència, seguretat i construcció de pau a les ciutats” que aborda la construcció de pau a les ciutats per aportar propostes alternatives a l'actual model securitari. En l’acte, es presentaran les principals reflexions i conclusions recollides en l’informe de recent publicació, a partir de la qual generar un debat a partir de la participació de diferents actors i expertes que coneixen els impactes de les violències urbanes i són treballen per a abordar-les de forma que aporti a una construcció de pau a la ciutat.

Així, l’acte comptarà amb la participació de Tica Font, investigadora del Centre Delàs i autora de l’informe; Itziar González i Virós, arquitecta, urbanista i activista; i Rodrígo Martínez, membre del Sindicat de Llogateres de Barcelona. La taula la presentarà i moderarà el també autor de l’informe i president del Centre Delàs, Pere Ortega.

L’acte tindrà lloc a la Seu de LaFede.cat al carrer Tàpies de Barcelona entre les 19.00 i les 20.45 hores i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Dia i hora: dimecres 13 de novembre de 2019 a les 19:00 hores

Lloc: Seu de LaFede.cat (carrer Tàpies, 1-3, 08001 Barcelona)

Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i Universitat Internacional de la Pau

Amb el suport de: Diputació de Barcelona

Més informació aquí.

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org