Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Concentració "Prou guerres! Contra les intervencions estrangeres. Per la resolució pacífica dels conflictes" - Barcelona

Saturday 25 January 2020, 06:00pm
Hits : 1080

20200125 Concentracio ProuGuerres PlataformaAturemLaGuerraEl Centre Delàs d'Estudis per la Pau, com a membre actiu de la Plataforma Aturem la Guerra, s'adhereix al manifest que han fet públic amb motiu de la convocatòria d'una protesta urgent arran de les recents agressions d’EUA a l’Orient Mitjà, i davant la situació de guerra contínua i intervencions estrangeres en aquesta regió i arreu del món.

"Rebutgem qualsevol nova agressió militar a la regió per part de potències, ja siguin regionals o mundials. Així mateix reclamem una solució democràtica i respectuosa dels drets humans als conflictes existents, en especial per als pobles de Iemen i Síria, països que pateixen guerres amb centenars de milers de morts i milions de refugiat".

El manifest apel·la a la resolució pacífica dels conflictes a l'Orient Mitjà, així com a la resta del món, i convoca a la societat civil organitzada i a la ciutadania a una concentració el pròxim dissabte 25 de gener a les 18h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, emmarcada en una campanya antibel·licista internacional. El mateix dissabte hi ha protestes convocades a ciutats d’arreu del món contra la possibilitat d’una nova guerra al Pròxim Orient. El Centre Delàs d'Estudis per la Pau, com a entitat defensora i compromesa amb la cultura de pau i els Drets Humans, se suma a aquesta crida a la fi de les guerres i a la resolució pacífica dels conflictes.

Llegeix el manifest complet aquí.

Dia i hora: dissabte 25 de gener de 2020 a les 18:00 hores

Lloc: Plaça Sant Jaume de Barcelona

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org